ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ - ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΠΟΡΤΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ

Ποιοί είμαστε;

 

Τι κάνουμε;

H εταιρεία μας αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία αρχικά ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στις αρχές του 1970 , με την κατεργασία του χειροποίητου σιδήρου.

Αργότερα , και κατακτώντας την τεχνογνωσία , επεκτάθηκε στην κατασκευή αλουμινίου , αποτελώντας επίσημο αντιπρόσωπο του κορυφαίου ομίλου στο χώρο αυτό , την Europa.

Σήμερα , έχουμε επεκτείνει κι άλλο την εταιρεία μας , με την προσθήκη ειδών επίπλου και εσωτερικής διακόσμησης , μέσα απο μία σειρά συνεργασιών με κορυφαίους οίκους, όπως η In Art , Espiel , Zarossa και Etoille.

Συνολικά , αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακαίνιση και τον εξοπλισμό ενός χώρου , απο κουφώματα , είδη ασφαλείας , σίτες , πατώματα , έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες , μέχρι τέντες , ταπετσαρίες , έπιπλα και είδη διακόσμησης.

 

Τι προσφέρουμε ;

H εταιρεία μας σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη του σπιτιού ή του εργασιακού σας χώρου.

Με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας , τον σύγχρονο εξοπλισμό , την άριστη σχέση μεταξύ ποιότητας – τιμής και το φιλικό μας περιβάλλον , μπορείτε να απολαύσετε σε εμάς άμεση τεχνική υποστήριξη , ευκολία τοποθέτησης  και υψηλή αισθητική , πάντα με πιστοποιημένη ποιότητα .

Παράλληλα , η εταιρεία μας προσφέρει μοντέρνες λύσεις επίπλωσης και διακόσμησης , που υπηρετούν την λειτουργικότητα του χώρου και το σύγχρονο design.Σε μας θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε είδη σπιτιού , σε απίστευτα χαμηλές τιμές και για κάθε στυλ.

Έπιπλα , διακοσμητικά , φωτιστικά και λευκά είδη είναι στη διάθεσή σας να τα εξερευνήσετε , ενώ η ολική ανανέωση του σπιτιού σας σε κουζίνες , ντουλάπες , κουφώματα και πατώματα είναι πλέον εφικτή απο ένα και μόνο κατάστημα.

Έχοντας ως έδρα και  εκθεσιακό χώρο τον νομό Βοιωτίας και διαθέτοντας εκθεσιακά κέντρα τόσο στο Δήλεσι Βοιωτιάς , όσο και στην Αγ. Παρασκευή  Αττικής , έχουμε και το πλεονέκτημα της εύκολης διακίνησης των προϊόντων μας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Τι θέλουμε;

Το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας.Είναι το μέρος που ξεκινάμε και τελειώνουμε την κάθε μας ημέρα.Γι ‘αυτό και πιστεύουμε πως στον καθένα αξίζει να έχει το σπίτι που ονειρεύεται.Το όραμά μας λοιπόν βασίζεται σε αυτήν την επίτευξη , ώστε και με τη βοήθεια τη δική μας  να μπορείτε να απολαμβάνετε στο έπακρο την καθημερινή ζωή σας μέσα στο σπίτι.

Πρωταρχικός σκοπός μας είναι ο ικανοποιημένος πελάτης.Γι’ αυτό και το πιστό και ολοένα αυξανόμενο πελατολόγιό μας όλα αυτά τα χρόνια , μας αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους και μας παροτρύνει να συνεχίζουμε το έργο μας με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο.

 Οι ικανοποιημένοι και χαρούμενοι πελάτες , με τους οποίους αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας , αποτελεί την δική μας ανεκτίμητη επιβράβευση!

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.