Αυλόπορτες - Σιδερένιες εξωτερικές πόρτες

Αυλόπορτες - Σιδερένιες εξωτερικές πόρτες

Κατασκευή και τοποθέτηση σιδηρόπορτας

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε σε μεγάλη ποικιλία και πολλά σχέδια αυλόπορτες συρόμενες και ανοιγόμενες (μονόφυλλες ή δίφυλλες) για οικίες και επαγγελματικούς χώρους στις διαστάσεις του πελάτη. Η επιλογή των κατάλληλων υλικών, η λεπτομέρεια κατασκευής ( κοπή, αφανείς συγκολλήσεις, φωσφάτωση, βαφή ) μας δίνουν ένα τέλειο αισθητικό και ποιοτικό αποτέλεσμα. Τα παραδοσιακά σχέδια στις αυλόπορτες φτιαγμένα με μεράκι στολίζουν τα σπίτια σε όλα τα χωριά αλλά και τις μεγάλες πόλεις.

Οι αυλόπορτες βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή που αντέχει στο χρόνο και εξασφαλίζει συντήρηση μια για πάντα!

Η στήριξη των ανοιγομένων πορτών γίνεται σε δύο ρουλεμάν, ένα κωνικό κάτω για τα κάθετα φορτία και ένα ακτινικό πάνω για τα οριζόντια, ούτως ώστε με τα χρόνια λειτουργίας τους να επιβεβαιώνεται η ποιότητα , η ασφάλεια και η μακροζωία τους.

Η λειτουργία τους μπορεί να είναι χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη. Επιλέγουμε το κατάλληλο μοτέρ, λαμβάνοντας υπόψιν το μήκος και το βάρος της πόρτας, τη σωστή λειτουργία της, καθώς επίσης και τις ανεμοπιέσεις που αυτή δέχεται.

 

Αυλόπορτες σιδερένιες τιμές

Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε τι σχέδιο να επιλέξετε , μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρούμε παρέα το σχέδιο που ταιριάζει στα γούστα σας και να σας ενημερώσουμε για το κόστος της κατασκευής που επιθυμείτε.

ΚΑΛΕΣΤΕ 
 στο 210 6007176-210 6438008

 Αναλαμβάνουμε τοποθέτηση αλλά και αντικατάσταση.

 

Δείτε διάφορα σχέδια αυλόπορτας

Αυλόπορτα σιδερενιαΜοντέρνα αυλόπορταΑυλόπορτα σιδερένια μαύρηΣιδερένια πόρτα κήπουΚατασκευή σιδερένια πόρτα κήπουΣχέδια αυλόπορταςΣιδερένια αυλόπορτα καφέΜοντέρνα πόρτα αυλής σιδερένιαΑυλόπορτα σιδερένια κατασκευή

 

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:

ΠΟΡΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Πόρτα μεταλλική ανοιγόμενη μονόφυλλη ή δίφυλλη για διάφορες χρήσεις (γραφεία,  αποθήκες, κτλ.)......

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€