Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας

Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας

Θωρακίζουμε τον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας  χώρο με τα πτυσσόμενα κάγκελα με κλειδαριές ασφαλείας. Κατάλληλα για οικίες, καταστήματα, εξοχικές κατοικίες, γραφεία ή και βιοτεχνικούς χώρους πτυσσόμενα κάγκελα τα οποία είναι εξ'ολοκλήρου γαλβανιζέ μασίφ σίδερο, κλειδαριά ασφαλείας inox δύο ή τριών σημείων, που προσθέτουν έξτρα ασφάλεια στον ιδιωτικό και επαγγελματικό σας χώρο.

 

Πτυσσόμενα κάγκελα προδιαγραφές

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας που κατασκευάζουμε είναι απαραβίαστα και προσαρμόζονται στα ήδη υπάρχοντα κουφώματα. Είναι διαμορφωμένα έτσι ώστε να πτύσσονται και να αφήνουν ελεύθερο όλο το χώρο. 
Κατασκευασμένα
εξ'ολοκλήρου από γαλβανιζέ μασίφ σίδερο, σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή προστασία, συνδυάζουν πτυσσόμενη και παράλληλα ανοιγόμενη κίνηση. Η σύνδεση γίνεται με μασίφ ατσάλινους πίρους και πριτσίνια, βαρέως τύπου.

Τα κάγκελα ασφαλείας της Velmahos All About Home, είναι ανθεκτικά σε όλες τις καιρικές συνθήκες, δεν χρειάζονται συντήρηση και φυσικά δεν διαβρώνονται από την υγρασία.

 

 

Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας τιμές

Αναλαμβάνουμε να προσαρμόσουμε στα μέτρα και τις ανάγκες σας, αξιόπιστες, ποιοτικές και οικονομικές λύσεις, με προτεραιότητα την ασφάλειά σας. Στην σελίδα μας μπορείτε να βρείτε ενδεικτικές τιμές για 2 διαφορετικούς τύπους κάγκελων ασφαλείας, για οποιαδίποτε πληροφορία και ενημέρωση κόστους συγκεκριμένης κατασκευής που επιθυμείτε 

ΚΑΛΕΣΤΕ 
 στο 210 6007176-210 6438008

 

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:

Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας

Επωφελειθείτε από την προσφορά μας και αποκτήστε τα κάγκελα ασφαλείας Τιμή : 129€ / τ.μ + φπα .....

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας Ενισχυμένα

Τιμή : 180€ + Φ.Π.Α 24% Ελάχιστη χρέωση : m2   Για οικίες, εξοχικές κατοικίες, καταστή.....

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€