Μπάρες ασφαλείας για παράθυρα και πόρτες

Μπάρες ασφαλείας για παράθυρα και πόρτες

Μπάρες ασφαλείας παραθύρωνΜπάρες ασφαλείας αφαιρούμενη

Για την μέγιστη ασφάλεια άλλα και λειτουργικότητα οι αποσπώμενες μπάρες  παραθύρων είναι η πιο αξιόπιστη λύση για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Σε περιπτώσεις παραθύρων  χωρίς παντζούρια κρίνεται σχεδόν απαραίτητη η τοποθέτηση μπάρας ασφαλείας. Πριν από κάθε εγκατάσταση αποσπώμενων μπαρών ασφαλείας προηγείται μελέτη και σχεδίαση, τοποθετούνται εξωτερικά του κουφώματος ή ακόμα και ανάμεσα της κάσας του παραθύρου που στηρίζει το γυαλί και του παντζουριού.

Μπάρα ασφαλείας πόρτας

Με τις μπάρες ασφαλείας για πόρτες ασφαλίζετε εσωτερικά τις πόρτες σας εύκολα, γρήγορα και αναμφίβολα οικονομικά. Η τοποθέτηση της μεταλλικής μπάρας γίνεται από την εσωτερική πλευρά της πόρτα  χωρίς να χρειαστεί να τρυπήσετε την πόρτα και η μπάρα μπορεί να κλειδώνει ηλεκτρονικά. Υψηλή ασφάλεια και ευκολία στην χρήση της. H μπάρα είναι κατάλληλη για όλων των τύπων πόρτας, είτε αυτή είναι της κυρίας εισόδου είτε βοηθητική.

Μπάρες ασφαλείας τιμές

Στην σελίδα μας υπάρχει ένας τύπος μπάρας ασφαλείας (όπως θα δείτε παρακάτω) μπορείτε να δείτε ενδεικτικά την τιμή ανάλογα τις διαστάσεις. Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το κόστος και τις τεχνικές προδιαγραφές μπορείτε να καλέσετε στο

210.6007176-210.6438008

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:

ΜΠΑΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΕΣ

Για ενδεικτικές διαστάσεις : 100Χ100 , τιμή : 180€ + Φ.Π.Α. Ελάχιστη χρέωση : m2 Τεχνικά χαρακ.....

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€