ΦΙΛΤΡΑ
  • Τιμή
    € -

ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Η ομάδα δημιουργίας της Velmahos All About Home, με επικεφαλής την αρχιτέκτονα και διακοσμήτρια Ταγκαλή Γιωλένα, αναλαμβάνει για εσάς το σχεδιασμό και την κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων, τα οποία κατόπιν αποθηκεύουμε στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις μας.

Στόχος μας είναι η δυναμική και ανταγωνιστική παρουσία της επιχείρησής σας στο χώρο των εκθέσεων, με βάση το σεβασμό στην μοναδικότητα και τις λειτουργικές ανάγκες της επιχείρησης σας. Ακολουθώντας το σύγχρονο design και την τεχνολογία, οδηγούμαστε σε καινοτόμες κατασκευές για την άψογη προβολή της προσωπικότητας και του στυλ της εταιρείας σας.

Με συνδυασμό και επιλογή ποιοτικών υλικών δημιουργούμε έναν καλαίσθητο και φιλόξενο χώρο που επιτρέπει στον εκθέτη να προβάλλει τα προϊόντα του με τρόπο εντυπωσιακό και επίκαιρο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, στηριζόμενοι πάντα στην φιλοσοφία της εταιρείας σας.

Κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων

Βήματα

  • Επικοινωνία και συνάντηση με την διακοσμήτρια για κατανόηση των αναγκών και των στόχων σήμφωνα με την φιλοσοφία της εταιρείας.
  • Επόμενο βήμα είναι η δημιουργία φωτορεαλιστικού σχεδίου με βάση τα όσα έχουνε συζητηθεί από την πρώτη συνάντηση.
  • Τελευταίο βήμα είναι η κατασκευή του εκθεσιακού περιπτέρου, με κάθε λεπτομέρια, πιστή στην φωτορεαλιστική πρόταση μας.

Εκθεσιακά περίπτερα τιμές

Κάθε εταιρεία έχει διαφορετικές απαιτήσεις ώς προς τα υλικά κατασκευής, την εκτύπωση και φυσικά την διαμόρφωση του χώρου. Σε συνεργασία μαζί σας βρίσκουμε πρωτότυπες και υψηλής αισθητικής σχεδιαστικές λύσεις προσαρμοσμένες στα πλαίσια του κάθε προϋπολογισμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για εκτίμηση κόστους κατασκευής στο 210 6007176

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
ΤΙΜΗ : 470€ + φπα   MODULAR ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ STAND ΠΡΟΒΟΛΗΣ:   Σετ τεσσάρων (..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ΜΗ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STAND ΠΡΟΒΟΛΗΣ:   Frameless Display αλουμινίου με πάχος προφίλ 5εκ...
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
  LED ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STAND ΠΡΟΒΟΛΗΣ:   Frameless Display αλουμινίου με πάχος ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€