ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΡΓΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΡΓΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Ανακαίνιση κουζίνα - σαλόνι

 

Ανακαίνιση κουζίνας και σαλονιού διαμερίσματος στην γλυφάδα. Δημιουργία ενός ενιαίου χώρου για πλήρη εκμετάλλευση των διαθέσιμων τμ.

Η διακόσμηση έγινε ακολουθώντας του κανόνες βιομηχανικής διακόσμησης. Επιλέχθηκαν μοντέρνα φωτιστικά και έπιπλα κυρίως σε σκούρες αποχρώσεις.

 

Ολική Ανακαίνιση Διαμερίσματος

 

Ολική ανακαίνιση και μετατροπή επαγγελματικού χώρου σε κατοικία για εκμετάλλευση μέσω της πλατφόρμας του Airbnb

Έγιναν όλα τα απαραίτητα γκρεμίσματα για την αλλαγή της διαρρύθμισης του χώρου, τοποθετήθηκαν πλακάκια, κουφώματα αλουμινίου, ντουλάπες, εσωτερικές πόρτες ιταλικές, πόρτα ασφαλείας, τεντοπέργκολα, τρίψιμο και γυάλισμα πατώματος μπαλκονιού, εξωτερικά πλακάκια στην ταράτσα, τοποθέτηση ειδών υγιεινής, ντουλάπια κουζίνας.

Μοντέρνα διακόσμηση, μίνιμαλ για ελαχιστοποίηση του κόστους

 

Ολική ανακίνιση μικρού διαμερίσματος 45τμ

 

Ανακαίνιση και διακόσμηση μικρού σπιτιού 45τμ. Άνεση και λειτουργικότητα με αξιοποίηση όλων των χώρων ακόμα και του χωλ και δημιουργώντας εναλλακτικούς αποθηκευτικούς χώρους.

 

Απαλά χρώματα και λιτή διακόσμηση με ιδιαίτερο στυλ.

 

Ανακαίνιση Παραδοσιακού ξενώνα στο Καρπενήσι

 

Ολική ανακαίνιση και διαμόρφωση χώρου, πολυτελή παραδοσιακού ξενώνα στο Καρπενήσι.

 

Τα χρώματα και όλες οι επεμβάσεις έγιναν με στόχο την διατήρηση της παραδοσιακής ζεστασιάς. Κουφώματα και εσωτερικές πόρτες σε λευκούς τόνους έτσι ώστε να τονίζουν την πέτρα και να μην φορτώνουν τη διακόσμηση.

 

Έπιπλα, φωτιστικά και διακοσμητικά σε γήινους τόνος με μικρές λεπτομέρειες να τραβάνε την προσοχή

 

Ανακαίνιση και Διακόσμηση 45τμ Airbnb

 

Διακόσμηση με στυλ που εντυπωσιάζει. Μοντέρνα έπιπλα, έντονα χρώματα και το αποτέλεσμα ιδιαίτερο και ξεχωριστό όπως μας ζητήθηκε.

 

Ένας μικρός χώρο διαμορφώθηκε με τον βέλτιστο τρόπο ώστε να είναι πλήρως λειτουργικός και παράλληλα κομψός και μοντέρνος.

 

Στην είσοδο δημιουργήσαμε τεχνοτροπία σε γκρι απόχρωση με στόχο να κερδίζουμε τις εντυπώσεις του επισκέπτη με την πρώτη ματιά.

Επιλεγμένα έπιπλα και διακοσμητικά, σε όλους τους χώρους

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.