ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

 

 

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

 

 Aναλαμβάνoυμε εξ’ ολοκλήρου την μελέτη του χώρου σας δωρεάν, είτε θέλετε να αλλάξετε επίπλωση ή κουφώματα, είτε θέλετε να κάνετε μια πλήρη ανακαίνιση. Απο μια νότα μικρής ανανέωσης έως μια εντελώς καινούρια πνοή στο χώρο σας, εμείς θα αφιερώσουμε χρόνο στη σωστή ανάπτυξη και στον πρωτότυπο σχεδιασμό του, με στόχο να του δώσουμε ιδιαίτερο χαρακτήρα και να τον κάνουμε μοναδικό.

 

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

 

Σας προτέινουμε έναν νέο, ευέλικτο και μοντέρνο σχεδιασμό, με βάση την αισθητική, την λειτουργικότητα και την καινοτομία, σχεδιάζοντας χώρους προσανατολισμένους στις δικές σας ανάγκες, δίνοντας ταυτόχρονα στον δικό σας χώρο την δυνατότητα περισσοτέρων λειτουργιών.

 

 

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

 

Βασική μας προτεραιότητα είναι η συνέπεια, έτσι φροντίζουμε να ολοκληρώσουμε και να παραδόσουμε κάθε έργο μας στο επιθυμητό χρονικό διάστημα, που έχουμε ορίσει μαζί σας, από την αρχή της συνεργασίας μας.

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

 

Η εμπειρία μας, 30 χρόνων, στο τομέα αυτό μπορεί να σας εγγυηθεί για το άριστο τελικό αποτέλεσμα τόσο από πλευράς ποιότητας και κατασκευής, αλλά και από την μοναδικότητα που θα έχει ο χώρος σας. Όλα μας τα προϊόντα είναι επώνυμα και συνοδεύονται απο τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ελέγχων που εγγυώνται την ποιότητά τους.

 

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 

Παρέχουμε τη δυνατότητα πληρωμής σε άτοκες δόσεις για αγορές ανω των 1000€ (εκτός προσφορών)

 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

 

Είμαστε πάντα δίπλα σας και σας παρέχουμε 24ώρη υποστήριξη, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση του έργου. Φροντίζουμε, οι εγγυήσεις μας να είναι πολυετείς και για πολλές κατασκευές να φτάνουν μέχρι και τα 15 χρόνια.  Έτσι μπορείτε να είστε πάντα ασφαλείς και σίγουροι που μας επιλέξατε.

 

ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 

Για εμάς , η τεχνικά άρτια και ολοκληρωμένη  παράδοση του κάθε έργου , αποτελεί τη Νο1 προτεραιότητά μας. Και επειδή "το αποτέλεσμα μετράει", είμαστε υπερήφανοι για αυτό.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.