ΠΙΣΙΝΕΣ

ΠΙΣΙΝΕΣ

Πισίνες κατασκευήΠΙΣΙΝΕΣ – SPA - ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ

Η Velmahos All About Home σας δίνει την ευκαιρία να απολαμβάνετε τα κρυστάλλινα νερά της πισίνας σας, τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες που θα σας κάνουν να αποβάλετε κάθε είδους έντασης και άγχους. Οι προκάτ πισίνες μας εγγυώνται αυτή τη μοναδική αίσθηση και το υπέροχο,  ευεργετικό αποτέλεσμα ποιοτικά και οικονομικά.

ΠΙΣΙΝΕΣ ΠΡΟΚΑΤ

Η κατασκευή μιας μόνιμης πισίνας από σκυρόδεμα είναι χρονοβόρα, απαιτεί πολλά χρήματα, άδεια οικοδομής και πολύ εργασία. Ο περίπλοκος σχεδιασμός της, η στεγανοποίηση, η τσιμεντοκονία και επικάλυψη δεξαμενής με πλακάκια αποτελούν επιπλέον δυσκολίες, γι’αυτό το λόγο κοστίζουν πολύ περισσότερο.

Οι προκάτ πισίνες με μεταλλικά τοιχία και μεμβράνη, όπως και οι λυόμενες και οι πολυεστερικές πισίνες μας είναι οικονομικότερες από τις πισίνες μπετόν, γιατί χρειάζονται ελάχιστη ποσότητα σκυροδέματος (μπετού) και μόνο στον πυθμένα. Ιδιαίτερα δε, γιατί ως βιομηχανικά προϊόντα έχουν συγκεκριμένο κόστος αγοράς και τοποθέτησης, αποφεύγοντας τις παραπάνω αναφερόμενες εργασίες της κατασκευής της πισίνας από σκυρόδεμα που ανεβάζουν το κόστος.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:

 Η εγκατάσταση τους είναι εύκολη και γρήγορη. Η διαδικασία διαρκεί μερικές μέρες και περιλαμβάνει τα παρακάτω βήματα :

1) Καθορίζουμε το κατάλληλο σημείο τοποθέτησης στον χώρο σας.

 2) Κάνουμε την εκσκαφή και ρίχνουμε το υπόστρωμα από ελαφρώς οπλισμένο σκυρόδεμα.

3) Τοποθετούμε την πισίνα πάνω σε αυτό και γεμίζουμε την πισίνα με νερό.

4) Γεμίζουμε τον άδειο χώρο ανάμεσα στην πισίνα και το έδαφος με άμμο και στο τέλος διαμορφώνουμε τον περιβάλλοντα χώρο.

 

Εναλλακτικά, για να μπορείτε να χαλαρώνετε όλο το χρόνο, χωρίς να χρειάζετε να περιμένετε μόνο τους τρείς καλοκαιρινούς για να απολαύστετε την πισίνα σας, οι μικροπισίνες μας καθώς και τα υδρομασάζ διαθέτουν σύστημα θέρμανσης και προσαρμόζονται εύκολα στον εσωτερικό σας χώρο ή σε στεγασμένο (με θόλο) εξωτερικό. 

ΠΙΣΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδίποτε πληροφορία, καθώς και για εκτίμηση κόστους κατασκευής πισίνα στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

Πισίνες κατασκευήΚατασκευή πισίναςΚατασκευή πισίνας

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.