ΦΙΛΤΡΑ
  • Τιμή
    € -

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΣΙΤΕΣ - ΚΑΓΚΕΛΑ - ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ

Καθημερινά, αλληλεπιδρούμε με τον έξω κόσμο μέσα από μία πόρτα ή ένα παράθυρο. Γι’αυτο το λόγο οι πόρτες και τα παράθυρα πρέπει να αφήνουν το φως και τον ήλιο να μπαίνει στο χώρο, ενώ ταυτόχρονα να τον διατηρούν απομονωμένο από τα στοιχεία της φύσης.

Πρέπει επίσης να είναι ανθεκτικά ώστε να εξασφαλίζεται η μακροχρόνια λειτουργικότητα, με ελάχιστη χρήση ορατών πλαισίων. Για εμάς, η διατήρηση της ενέργειας αποτελεί θεμελιώδη απαίτηση στο σχεδιασμό τους,  ώστε να προσφέρουν βελτιωμένη θερμομόνωση, ηχομόνωση, αντοχή σε ανεμοπίεση και υδατοστεγανότητα.

Η εμπειρία μας στο χώρο της κατασκευής αλουμινίου απο το 1980 μας προσφέρει την δυνατότητα να παρέχουμε εγγράφως πολυετείς εγγυήσεις για όλα τα προϊόντα των επωνύμων εταιρειών EUROPA και ETEM καθώς και πιστοποιήσεις για τους ενεργειακολυς  υαλοπίνακες.

Η  Velmahos All About Home  διαθέτει τεράστια γκάμα προϊόντων  σε πόρτες και παράθυρα προσφέροντας πολυάριθμες λύσεις για την υλοποίηση κάθε οικιστικού ή επαγγελματικού χώρου,  γιατί στην εποχή μας και στη σύγχρονη αρχιτεκτονική. το αισθητικό αποτέλεσμα έχει ιδιαίτερη σημασία. 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
ΤΙΜΗ : 2.800€  ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ : Πλάτος 400 Χ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ΤΙΜΗ : 2.600€  ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ : Πλάτος 400 Χ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ΤΙΜΗ : 650€  ΧΩΡΙΣ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ : Πλάτος 200 Χ 120 ύψος  ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ανοιγκοκλεινόμενη πέργκολα αλουμινίου • Καινοτομία στα συστήματα σκίασης, καθώς δεν είναι μό..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ανοιγκοκλεινόμενο σκίαστρο αλουμινίου. • Καινοτομία στα συστήματα σκίασης, καθώς δεν είναι μ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€