ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ

Η εταιρεία ΒΕΛΜΑΧΟΣ, ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1970 απο τον Σταύρο Βέλμαχο , o oποίος δραστηριοποιήθηκε αρχικά στην κατασκευή χειροποίητου σιδήρου και ειδικότερα στον τομέα της ανέγερσης βιοκλιματικών κατοικιών σύμμεικτης δόμησης.  Εταιρεία ανακαινίσεων έργα
 

Στη συνέχεια , και με επικεντρωμένο το ενδιαφέρον του στις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή , διεύρυνε την γκάμα των προϊόντων του σε πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας , ντουλάπες , κουζίνες , καθώς και αλουμίνια / pvc των επωνύμων εταιρειών Europa και Etem. Σε συνεργασία  της επιχείρησης με μεγάλους Ομίλους εταιρειών , όπως οι Knauf και Sto , έγινε δυνατή η ανάληψη ολικής ανανέωσης τόσο των οικιακών , όσο και των επαγγελματικών χώρων , διαθέτοντας πλήθος αρχιτεκτονικών λύσεων υψηλής αισθητικής, γεγονός που αποδεικνύει τις μελετημένες κινήσεις μας προκειμένου να διασφαλίζουμε εγγυημένη ποιότητα στους πελάτες μας σε όλα μας τα προϊόντα , ακολουθώντας πάντα τις σύγχρονες τάσεις της δόμησης.

 

Ανακαινίσεις - Διακοσμήσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων

 

Με την προσθήκη ποικιλίας πατωμάτων της γερμανικής εταιρείας Meister και της βέλγικης Beauflor , υλοποιούνται τα σταθερά βήματα της εταιρείας μας στο χώρο του σπιτιού, της εσωτερικής και εξωτερικής διακόσμησης. Ακολουθούν σημαντικές συνεργασίες σε πληθώρα νεων προϊόντων . Μεταξύ αλλων , στην εταιρεία μας θα βρείτε τέντες γερμανικής και ολλανδικής προέλευσης , ταπετσαρίες με την υπογραφή της γαλλικής εταιρείας Ugepa , ξύλινες περσίδες και υφασμάτινα στόρια , διαχωριστικά χώρου υψηλής αισθητικής , όπως και χειροποίητα μοναδικά έπιπλα (exclusive) δικής μας κατασκευής ,σε συνδυασμό με τα είδη επίπλου και εσωτερικής διακόσμησης σε στυλ Country ( boho , modern , romantic , industrial και glam ) , του πασίγνωστου ιταλικού Οίκου InArt και της Art-et-Lumiere.

 

 

H Velmahos All About Home  προσφέρει στους καταναλωτές την δυνατότητα να ανανεώσουν το σπίτι τους , απίστευτα οικονομικά , ποιοτικά και επώνυμα , με συλλογές που ανανεώνονται συνεχώς.
 

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝΗ έδρα της επιχείρησής μας στεγάζεται στο Δήλεσι , σε έναν ιδιόκτητο χώρο 1000 τ.μ , όπου διαθέτουμε μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς , με  άρτια καταρτισμένο προσωπικό , καθώς και εκθεσιακό κέντρο όπου μπορείτε να δείτε απο κοντά τα προϊόντα μας και να αξιολογήσετε οι ίδιοι την ποιότητά τους . Παράλληλα , μπορείτε να μας επισκεφθείτε και στον εκθεσιακό μας χώρο  στην Αγία Παρασκευή Αττικής , όπου το προσωπικό μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει και να δώσει λύσεις σε κάθε ανάγκη σας .

Γιατί για εμάς , ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός!

 

 

 

Στοιχεία Εταιρείας

 

 

VELMAHOS ALL ABOUT HOME GREEKBRANCH

ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡ.- ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ 

Λ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 31 - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1534

ΤΚ 32009

ΑΦΜ 997011338

ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ 

Τηλέφωνο επικοινωνίας  210 6007176

email: info@velmahos.gr