ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΩΣΕΙΣ

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Θερμοπρόσοψη ή αλλιως εξωτερική θερμομόνωση , είναι το σύστημα θερμομόνωσης που εφαρμόζεται 30 και πλέον χρόνια στην Ευρώπη και την Αμερική. Είναι μια εναλλακτική εφαρμογή της συμβατικής μόνωσης (Μόνωση Διπλής Τοιχοποιίας και Μόνωση Σκυροδέματος) και η μόνη λύση θερμομόνωσης και ανακαίνισης για τα παλιά κτίρια, που παρέχει θεαματικό θερμομονωτικό αποτέλεσμα, εξοικονόμηση ωφέλιμου χώρου, αρχιτεκτονική ελευθερία, ανθεκτικότητα στο χρόνο. Η εξωτερική θερμομόνωση αποδεδειγμένα προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά τη μέγιστη προστασία από τη θερμική απώλεια εως 50% . Με αυτό τον τρόπο πλέον, οι χειμώνες σας θα είναι πιο ζεστοί και τα καλοκαίρια πιο δροσερά. Αυτό συνεπάγεται εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων για ψύξη ή θέρμανση και αναβάθμιση του οικήματος, προσφέροντάς του προστιθέμενη αξία. Με τη θερμοπρόσοψη επίσης, θωρακίζετε περιμετρικά το κτήριο σας από διαφόρων ειδών απειλές όπως μούχλες, υγρασίες, ρωγμές κλπ. Η θερμοπρόσοψη σε κτίριο  γίνεται με την τοποθέτηση θερμομονωτικών πλακών στο εξωτερικό μέρος των κατακόρυφων τοίχων του. Για εξ ολοκλήρου θερμομονωτικά αποτελέσματα, πραγματοποιούνται επίσης μονώσεις ταρατσών, δηλαδή η θερμομόνωση και στεγανοποίησης της ταράτσας.

Στεγανοποίηση ταράτσας – Μόνωση ταράτσας

Με τον όρο στεγανοποίηση ταράτσας αναφερόμαστε στο σύνολο των εργασιών που πρέπει να διεκπεραιωθούν στην πλάκα της ταράτσας, για να επιτευχθεί η αποφυγή υγρασίας και εισροής υδάτων στον εσωτερικό χώρο του κτιρίου και να προτείνουμε το κατάλληλο σύστημα στεγανοποίησης.

Ποια είναι η καλύτερη μόνωση ταράτσας;

Οι παράγοντες  για το ποια μέθοδος μόνωσης ταράτσας ταιριάζει καλύτερα σε κάθε περίπτωση είναι αρκετοί, ανάλογα με την παλαιότητα της κατοικίας, την υφιστάμενη κατάσταση της υπάρχουσας μόνωσης, το μέγεθος της χρήσης που θα γίνει, καθώς επίσης και του διαθέσιμου προϋπολογισμού. Η Θερμομόνωση ταράτσας επιτυγχάνεται με: κλασική συμβατική μόνωση, την ανεστραμένη μόνωση (σε ταράτσες, στις οποίες προϋπάρχουν ρύσεις ή ακόμα και στεγανοποίηση και αναζητείται ένας οικονομικός τρόπος θερμομόνωσης) , μόνωση ταράτσας με πολυουρεθάνη για θερμοηχομόνωση (σε κεκλιμένες στέγες π.χ. λαμαρινοκατασκευές, ελενίτ κ.ά., λόγω του χαμηλού βάρους της) και τέλος στεγανοποίηση ταράτσας ή αλλιώς υγρομόνωση με ασφαλτόπανα.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να επιλέξετε ένα συνεργείο με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στη θερμοπρόσοψη.

Μονώσεις ταρατσών τιμές

Για οποιαδήποτε απορία καθώς και για ενημέρωση σχετικά με ενδεικτικές τιμές για μονώσεις ταρατσών μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το έμπειρο συνεργείο μας μπορεί να σας πληροφορήσει σχετικά με τις επιλογές που έχετε για την βέλτιστη μόνωση που απαιτείται στην δική σας περίπτωση. Θα σας δώσουμε συγκεκριμένο κόστος σύμφωνα με τα τετραγωνικά σας μέτρα και να είστε σίγουροι πως σε λίγα μόνο χρόνια (3-5) θα έχετε ήδη αποσβέσει το κόστος της θερμοπρόσοψης.

210 6007176-210 6438008

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

Α) ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΙΧΙΩΝ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ StoTherm Vario Γερμανικής εταιρείας STO AG Βήματα εργ.....

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΡΜΟΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ StoTherm Vario Γερμανικής εταιρείας STO AG    .....

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€