Πως να στολίσετε χριστουγεννιάτικα την κρεβατοκάμαρα σας | Velmahos

Posted by velmahos 18/12/2017 0 Comment(s)

Χριστούγεννα και στην κρεβατοκάμαρα

 

Πως να στολίσετε χριστουγεννιατικα την κρεβατοκάμαρα σα2
 

Όταν σκέφτεστε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας, το μυαλό σας πάει μόνο στους χώρους του καθιστικού, την τραπεζαρία, την είσοδο και τη βεράντα. Αν όμως, όλο το σπίτι σας είναι διακοσμημένο εκτός από την κρεβατοκάμαρα, δεν αισθάνεστε ότι κάτι λείπει. Δώστε λοιπόν στο υπνοδωμάτιο σας χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με λίγες απλές, εύκολες και ευχάριστες κινήσεις για να επεκτείνετε το εορταστικό ύφος της εποχής σε όλο το σπίτι!


Χριστουγεννιάτική διακόσμηση στην κρεβατοκαμαρά σας

 

Χιονονιφάδες

 


Μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε στα καταστήματα αστραφτερές μικρές πλαστικές χιονονιφάδες να τις κρεμάσετε στην κουρτίνα σας ή από ταβάνι σας καθώς και αυτοκόλλητα χιονονιφάδες να διακοσμήσετε το παράθυρο του δωματίου σας.

 

Επίσης μπορείτε να βάλετε στις άκρες του παραθύρου σπρέι χιονιού.

 

 

 

 

Χριστουγεννιάτικο δέντρο 


Τοποθετήστε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο με στολίδια και φωτάκια σε μία γωνία του δωματίου.

 

Ή ακόμα καλήτερα φτιάξτε ένα αυτοσχέδιο χριστουγεννιάτικο δέντρο χρησιμοποιώντας ότι αντικείμενο μπορείτε να φανταστείτε. Κομμάτια ξύλου ή κλαδιά, βιβλία, νήματα, μαξιλάρια, χαρτόνια, εφημερίδες, φωτάκια, καπάκια, κεριά και άλλα πολλά μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε κάτι όμορφο και πρωτότυπο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μεράκι και φαντασία. 

 

Χριστουγεννιάτική διακόσμηση στην κρεβατοκαμαρά σαςΧριστουγεννιάτική διακόσμηση στην κρεβατοκαμαρά σαςΧριστουγεννιάτική διακόσμηση στην κρεβατοκαμαρά σαςΧριστουγεννιάτική διακόσμηση στην κρεβατοκαμαρά σας

 

 

Επιπλέον χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης κρεβατοκάμαρας

 

στεφανια για διακοσμηση κρεβατοκάμαρας

 

Στεφάνι 

 

Όσοι δεν θέλετε να βάλετε ένα δένδρο μέσα στην κρεβατοκάμαρα σας, προτιμήστε τα στεφάνια. Κρεμάστε τα από το κεφαλάρι ή το κάτω μέρος του , ακόμα και στο κουρτινόξυλο σας. Ακόμη, αντί για στεφάνια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα γιορτινά στολίδια όπως κάλτσες γεμάτες μικρά δώρα ή χιονόμπαλες.

 

 

 

Γιορτινά υφάσματα

Στολίστε το κρεβάτι σας με ένα ριχτάρι σε ζεστά εορταστικά χρώματα. Αλλιώς διακοσμήστε το με σεντόνια, κουβέρτες και μαξιλαροθήκες ή διακοσμητικά μαξιλάρια με γιορτινά μοτίβα για να προσθέσετε τη θαλπωρή και τη ζεστασιά που αποζητάτε χώρο σας. Βάλτε την τελευταία πινελιά κρεμώντας φωτάκια ή χάρτινες αλυσίδες πάνω από το κρεβάτι σας.

 

Λουλούδια 


Τα λουλούδια ήταν πάντα ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα γιορτινό κλίμα. Δεν χρειάζεται να μείνετε μόνο στο κλασσικό χριστουγεννιάτικο λουλούδι, το αλεξανδρινό, καθώς και υπάρχουν πολλές ξεχωριστές εποχιακές επιλογές. Μείνετε πιστοί στα κλασικά χριστουγεννιάτικα χρώματα, όπως το κόκκινο, το πράσινο, το χρυσό αλλά και το άσπρο που προσδίδει κομψότητα και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.


Κορδέλες 


Οι κορδέλες είναι από τα πιο οικομικά και γιορτινά διακοσμητικά που μπορείτε να βρείτε πολύ εύκολα. Προμηθευτείτε κορδέλες σε γιορτινά χρώματα και περάστε τες από το φωτιστικό οροφής σας ή στερεώστε τες στα περβάζια των παραθύρων σας. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε κορδέλες με αυτοκόλλητο που κολλάνε και ξεκολλάνε εύκολα.

 

Χριστουγεννιάτική διακόσμηση στην κρεβατοκαμαρά σαςΧριστουγεννιάτική διακόσμηση στην κρεβατοκαμαρά σαςΧριστουγεννιάτική διακόσμηση στην κρεβατοκαμαρά σας

 

Φωτάκια 


Χριστούγεννα χωρίς φωτάκια δεν είναι Χριστούγεννα! Με λίγη φαντασία μπορείτε να τα τοποθετήσετε παντού. Τοποθετήστε τα γύρω από τον καθρέφτη στο υπνοδωμάτιό σας, περιμετρικά του κρεβατιού σας ή στο κεφαλάρι του, κρεμάστε τα πάνω από το κρεβάτι, καρφώστε τα στον τοίχο δημιουργώντας ένα σχήμα, ένα δένδρο. Μπορείτε ακόμα να τα κρεμάσετε στη βιβλιοθήκη σας, ή πάνω από το γραφείο σας, ακόμα και στην πόρτα ή το παράθυρο σας. 

 

Χριστουγεννιάτική διακόσμηση στην κρεβατοκαμαρά σας με φωτάκιαΧριστουγεννιάτική φωτάκια στην κρεβατοκαμαρά σαςΧριστουγεννιάτική διακόσμησημε φωτάκια στην κρεβατοκαμαρά σας

Leave a Comment